onsdag 14 november 2012

Den där jäkla vita ängelns fel....

God morgon
Full fart var det här. Min galning till karl far runt här med dammsugaren :/ Morgonstund har guld i mun har han nog inte hört talas :)
Barnen är lämnade i skolan och hunden har fått sin morgon promenad. Nöjde mig med en kopp kaffe tidigare men känner att jag hade nog behövt en till :)

Får nog göra en kanna till. Möte på fm och möte i kväll sen träning, båda mötena är fotbollsrelaterat :) Ett träningsläger skall planeras och lite annat smått och gott. En liten lucka mitt på dagen och då blir det en dejt med Theres, trevligt trevligt.
Ingen träningsvärk heller efter måndagens träning. Lite öm i pannan efter en nickövning men annars känns det bra :P
Idag kommer ett gäng salamin också. Lite mer exakt så 300 st á 800g. Emilias klass som sålt :) På lördag är det loppis med klassen och på måndag kommer en kak- och kolaburksleverans. Innan jag gick på föräldramötet som startade höstterminen sa jag till mig själv: Therese nu blir du INTE klassförälder för du har verkligen inte tid med det.
Väl på mötet så var det ju i vanlig ordning ingen som ställde upp plus att de ska åka på klassresa när de slutar 6:an och då fanns inte en krona i klasskassan. Efter mycket om och men säger en förälder - jag tar det men vill ha hjälp. Therese du kan väl haka på, du är ju duktig på sånt här.
Är det någon som förstår min sits där.Alla föräldrar nickar och tittar på mig. Den röda ängeln på ena axeln sa nej för i helvete. Den vita ängeln på den andra axeln sa, ja självklart. Av någon anledning så hade den vita ängeln högre röst så alla hörde vad den vita ängeln sa :/ Jag blir galen på mig själv. Men nu är jag där som klassförälder och nu jäklar ska de övriga föräldrarna få jobba. Vi ska sälja utav bara sjutton så klassen kommer iväg på sin önskade resa till Stockholm. Salami, choklad, kakburkar och loppis. Tjopp sa det så fanns det 28.000kr i klasskassan, meeen det saknas 10000kr så än är vi inte klara :D Jag kommer inte vara poppis bland de övriga föräldrarna :P Fast å andra sidan gör jag det inte för dem utan för barnen.
Nej en kanna kaffe var beställd sen är det hög tid att göra sig redo för dagens kommande.
 På återläsande

2 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

Hej Breezie, hahaha du tar ihjäl dig med allt jobb du gör.Men duktigt fixa 28.000 till klasskassan så där bra jobbat, Men sätt du de andra föräldrarna med i jobb inte mer än rätt en del smiter ifrån alltid ser man,
Barnen har kul på sina skolresor och det är utvecklande för dem med. Bäst du tar dig en tretår på kaffet tycker jag det låter som...

Therese sa...

Ja det blir lite mycket ibland. Svårt att låta bli när man tycker det är kul :) Det blev faktiskt en tretår :P