söndag 11 november 2012

Förvånad...Nix

God morgon
Vaknade kl:6 i morse och kunde inte somna om. Åååå typiskt. Låg kvar till 6.30 sen gav jag upp. Tanken för den här fm var att Magnus skulle på friåkning med pojkarna. Den planen har vi följt för dom har redan åkt. Själv skulle jag ta en promenad med Sören. Den planen spricker, blir man  förvånad? Inte ett dugg faktiskt. Nu ska vi till mamma och pappa senare så Sören får sin promenad men jag får inte den snoan jag vill han :/ Får se hur kvällen ser ut om jag kan hinna med MIN promenad senare. Träning i morgon kväll så jag kände att den där promenaden var lite viktig så träningsvärken hinner lindras lite. I stället den här fm blir det den där förbannat tråkiga städningen här hemma. Plockade lite och kände att nej fan nu måste det städas. Både jag och Magnus har jämt varit pedanta och ordentlig städning mins en gång i veckan. Va fan har hänt?? Nu gör det inget om det ligger lite grus på golvet eller nån liten dammängel här eller där. Tar en trasa och torkar bort det om jag ser det :) Inte likt oss. Ja jag vette sjutton.
Ja, på em bär det av till pappsen för att fira fars dag. Lite mat med syrran och hennes familj och mamma och pappa såklart. Barnen gjorde frukost till sin pappa i morse och så fick han sin present. Skönt med en lugn frukost tillsammans utan nån jäkt för att man ska till skolan eller iväg på någon match. Idag är första dagen på väldigt länge som vi inte har nått. Ja förutom att fira fars dag då. Ingen träning ingen match. Jäkligt skönt faktiskt.
Måndag i morgon och en fullspäckad vecka igen. Ska med min morfar till läkaren i morgon. Emilia ska iväg med handbollen och kolla på elitseriematch, Magnus får åka med grabbarna på hockey. Själv tänker jag dra på mig ny träningsvärk och träna fotboll. No mercy :/

Nej fram med trasan och snabeldraken


På återläsande

1 kommentar:

Filifjonkan 1 sa...

Hej Breezie.
Milda makter så mycket du har att göra inte många lugna stunder.Stackars din träningsvärk med den behöver man ju vårda. Städning med sa du...ja det tar aldrig slut men när man har barn å får man ju lov slå ner lite på städandet går inte ha det damm och grusfritt. I så fall får ju barnen byta om på farstubron eller i någon trapphall och det är nog inte så populärt gissar jag. Hoppas du fick din promenad sen då.