måndag 5 november 2012

Från vindstilla till storm

Tänkte att jag skulle börja lite fint med julklappar. Det värsta jag vet är att vara ute i december bland alla andra och jaga. Barnen skriver önskelistor så jag vet ju vad som önskas så, ja då är det väl bara att börja nu när det är lite lugnt. Var ner på stan en sväng för att kika, meeeeen kom hem tomhänt. Eller utan julklappar i alla fall. Magnus fick sig ett par nya täckbyxor och en mössa och en ny mössa till Emil hade jag med mig hem också. Det jobbiga är att när jag kom hem utan julklappar idag så vet jag att jag kommer inte hitta några julklappar här. Orka sitta och åka iväg. Vi har bra affärer här men det verkar som dom väljer ett helt annat sortiment än sina andra affärer i andra städer, varför??? Man hittar ju inget så åker man iväg och handlar i samma affärer fast i annan stad och där hittar man minsann :/  Får sån ångest över julen. Usch för julklappar.
Barnen kom hem här från skolan och hade kompisar med sig. Snacka om att öppna dammluckorna och släppa på forsande vatten :) Från vindstilla till storm :D
Bakade lite scones till mellis som barnen sitter och äter nu. Gjorde på lite grövre mjöl och dom verkar gilla det ;)

Snart är det hockeyträning för en och pysselkväll för de andra.
 Jaaaaa sen kan jag ju också meddela att handläggaren på arbetsförmedlingen tyckte jag hade varit duktig så nu kan jag andas ut en månad :) tills det är dags att anmäla nya jobb jag sökt. Alltid lika spännande, eller jobbigt.
Nej ut och ta lite luft och kissa vovven ;)

Tjingeling

2 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

Hej Breezie. Skriver det fortfarand eftersom du är Breezie för mig kan inte ändra det heheh det är liksom inetsat. Så du har varit så duktig och börjat med klapparna det är bra för det tar ju alltid längre tid än man tror just att hitta sånt man söker. Julen är jobbig med allt som skall grejas med men samtidigt mysigt med alla dofter och saker man tar fram just bara den perioden jag uppskattar just stakarna i fönstren som lyser så fint då. Har köpt lyktor till rabatten ute som tänder och släcker fint med. Gott bröd du verkar ha bakat. Duktig är du jag har slöat till med bakning en period men skall köra igång lite julbak snart Lussekatterna skall bli till. Ha en bra dag.

Therese sa...

Breezie funkar bra det med :) Jag tycker om själva julen med alla lyktor och smaker som du säger men det är själva grejen med alla dessa julklappar. Tycker det är sånt fokus på julklappar. Många och dyra ska det vara. Jag köper hellre lite mer och dyrare i födelsedagspresent för då är det ju verkligen den personens dag. Jul vill jag ha mysigt och umgås med nära och kära. Visst att barnen ska ha julklappar men som sagt med måtta :) För övrigt är det en fin tid med alla jul :)