onsdag 7 november 2012

Time

God morgon. Onsdag och idag är det dags. Första riktiga fotbollsträningen på hmmm vad blir det nu?  15 år kanske där jag själv ska träna på allvar. Har ju varit med lite när jag tränat tjejerna men det är ju inte samma sak. Kommer förmodligen inte komma ur sängen i morgon :)
Var på en  bra upptaktsträff i går kväll med riktigt bra info. Det här har min farfar tjatat om i jag vet inte hur många år. Han var som en liten hustomte åt damlaget och tjatade på mig att jag skulle börja spela igen. Nu gick han bort för ett år sedan och nu har jag bestämt mig :) Hoppas han ser mig och mitt beslut, då blir han glad.
Kan stolt presentera min nya vän, en Bosch Tassimo.


Det satt för jäkla fint med en latte igår :)

Men va sjutton skådar mina ögon??? Nu har hunden tagit sig friheter när matte tittar bort :o


 Kan nästan se hur han ber om ursäkt :D

Nej det här duger inte. Lite röj och göra sig klar för dagens kommande.

På återläsande

3 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

morrn Breezie hahha duktig hund söt är den. Kul med din nya vän Boschen gillar utseendet på den.Så du skall igång med fotbollen hu många blåmärken som väntar på dig då. Var försiktig bara så du inte gör sönder dina ben men kanske din farfar vakar över dig nånstans man vet aldrig. Ha det så bra.

Therese sa...

Ja du Filifjonkan tanken är att komma igång igen. Man är ju ingen ungdom längre jämfört med de övriga i laget så nog får jag passa benen allt :) Jag får hoppas att farfar vakar över mig :)

Filifjonkan 1 sa...

Heheh jodå jag tror nog din farfar vakar över dig och din familj ska du se!
Känns bra att tro det jag har min mormor som vakar över mig...fast man får ju skärpa sig lite själv med om du hänger med hur jag menar. skratt,,, Spela du men var försiktig alltså.:)