torsdag 7 mars 2013

Det ska aldrig vara enkelt

Ett säkert vårtecken är när man varje morgon ska tjafsa med barnen om vad de ska ha för skor och ytterkläder på sig till skolan. Solen skiner och det ser varmt ut och då ska man ha tunna sommarskor och inga täckbyxor enligt barnen, även om termometern visar minusgrader. Solen skiner ju och snön smälter då är det vår helt enkelt. 

Vinterskor och täckbyxor på, och tre barn går i väg med mungiporna  släpandes i backen och jag är väääärldens dummaste mamma.  Japp och då har denna torsdag rivstartat.
Sovit helt värdelöst i natt. Brukar inte drömma, eller drömma gör man kanske varje natt? Det var i alla fall länge sedan jag kommer ihåg att jag drömt nått. I natt drömde jag att Magnus ramlade ihop och fick en hjärtinfarkt. Jag vaknade efter en bit in i drömmen av att jag flög upp ur sängen och stod där och svettades. Jag vet inte hur det slutade men Magnus låg där i sängen och sov som tur var :) Ja sen kunde man ju inte somna om.

En rivstart på denna torsdag började redan vid tre i natt kan man säga då :/
Igår skrev jag på och skickade in papperna från mitt gamla jobb. På em ringer dom från Adecco och erbjuder mig jobb. Typiskt. Det är väl då man ska bli glad, eller? Ena stunden finns inget jobb ens att söka i nästa stund så har man flera att välja på. Nu sitter jag här och vet inte hur jag ska göra. Har ingen riktig koll på hur långvariga de båda jobben är heller. Ska man köra sten sax och påse eller ole dole doff :/ Det ska aldrig vara enkelt.
Klarblå himmel och solen skiner.
En långpromenad med hunden så kanske jag kan tänka igenom allt. Lite S.T.Ä.D.N.I.N.G här hemma sen och vidare på träning i kväll ;)

På återläsande

Inga kommentarer: