onsdag 28 november 2012

Inge snö :o

Trodde det skulle vara vitt och massor med snö när vi vaknade idag. Det hade i alla fall smhi lovat. Hmm fast nu snöar det faktiskt.
Snorigt är det här. Millan och lilleman är hemma från skolan och snorar. Pga dunder förkylning har alla fått stå över sina träningar hittills i veckan vilket har lett till att det varit väldigt lugnt här :) Hade tänkt vänta till helgen med att byta gardiner och få upp stjärnor och adventsljusstakar men hade inget för mig i går så det plockades fram tidigare än planerat. Har inte någon riktig julkänsla än. Det brukar komma någon form av jul feeling när jag pyntar men inte igår :/
 När vi ändå höll på så blev det även bakning igår :) Inte poppade det upp någon jul feeling när vi bakade lussekatter heller.


Kollade på film i går kväll, Batman the dark knight rises. Skit bra film. Nästan tre timmar lång men tjopp så var den slut.
Trodde jag skulle få sovmorgon idag men det kunde man ju glömma för 6.45 kördes en golvslipsningsmaskin igång hos grannen. Hunden kom flygandes upp i sängen och var livrädd hahaha. Bara att kliva upp då :/
Jaha fylla på kaffekoppen med en slurk sen tajm och göra ett ryck tror jag. Idag blir det bull- och pepparkaksbak med fotbollstjejerna ;)

På återläsande

Inga kommentarer: