torsdag 21 februari 2013

Jo men så att ee...

Nu har det varit så där mycket igen så man tycker inte man hinner andas ens. Idag har det varit en ganska lugn dag. En hel dag hemma så jag har passat på att dona på  med tvätt och städning åt både firrarna och Isacs fågel. Lite fotbollsfix  blev det på fm men jag  har även hunnit andas lite och haft en soffslapp :)
Fredag i morgon och det innebär att barnen har sportlov nästa vecka. Både sovmorgon och miljöombyte blir det då. Det ser vi fram emot ;)
Träningen har fungerat bra den här veckan. Fotbollsträningarna har gått bra och lite simning och  lite löpning med syrran har det blivit. En och annan långpromenad med Sören också. I morgon är det vägning och mätning. Alltid lika spännande :)
Ja det får duga för nu. En prommis till affären och fylla upp kylen lite ;)

På återläsande

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Tycker du skriver bra och målade! Därför undrar jag om jag får sno en mening av dig till en skrivuppgift jag håller på att göra.

Jag håller alltså på med en skrivuppgift för en skrivkurs jag går och då ska man skriva om arbete på stålverk. Kom över ett inlägg du skrev i januari 2012. Tänker främst på den här texten :
"Visade sig vara en slaggbutt som exploderade när dom slaggade på avd brevid. Det hade kommit vatten i butten och då smäller det"

Vänligen,
Johanna

Therese sa...

Hej
Absolut det går jättebra. Tack för att du frågade

//Therese